lauantai 8. toukokuuta 2010

Gallupit huijaavat!

Eipä ole tännekään blogiin tullut kirjoiteltua vuoteen, viimeksi 17.5.2009! Mutta nyt on aika taas aloittaa säännöllinen blogaus.

Asiaan. TNS-Gallup on Hyysärin puolesta tehnyt taas muka-tutkimuksen, jossa annetaan ymmärtää, että me Euvostoliiton Suomi-nimisen maakunnan asukit, olisimme riemurinnoin ja halulla lainaamassa itse lainaamiamme rahoja Kreikalle, joka kärvistelee romahduksen partaalla. Ei s....na! Kyllä on taas vääristeltyä galluppia! HS on maksanut, saadakseen mieluisan, hallitusta nuoleskelevan tuloksen, se on faktaa!

Lauantai 8.5.2010 klo 06.45 Suomalaisten enemmistö on valmis auttamaan pulassa olevaa euroalueen jäsenmaata, selviää Helsingin Sanomien teettämästä kyselystä. Mielipidetutkimuksen mukaan 49 prosenttia kansasta arvioi, että toista euromaata pitää avittaa tapauskohtaisesti. Lisäksi yhdeksän prosenttia tukisi euromaita aina, kun jäsenmaa ajautuu vakaviin ongelmiin ja seitsemän prosenttia Kreikan yksittäistapauksessa.Noin kolmasosa vastaajista oli sitä mieltä, että kunkin valtion tulee itse vastata taloudestaan.Hieman yli puolet eli 55 prosenttia suomalaisista luottaa siihen, että myös Suomi saisi apua, jos maan talous romahtaisi.TNS Gallup haastatteli kyselyyn tuhatta suomalaista. Valtaosa haastatteluista tehtiin sen jälkeen kun selvisi, että Suomi valmistautuu lainaamaan Kreikalle kolmessa vuodessa noin 1,6 miljardia euroa.TNS Gallupin toimialajohtaja Juhani Pehkonen arvioi lehdessä, että gallupin tulokset saattavat olla rahan lainaamiselle myönteisemmät kuin kansan tunnot nyt. STT/Iltalehti

Ei kommentteja: