tiistai 17. maaliskuuta 2009

Ajatuspoliisi erottamassa sosiaaliviraston työntekijää Helsingissä!


Varokaa, duunarit, olette ajatuspoliisin tähtäimessä! Ajatuspoliisi, eli vähemmistävaltuutettu Johanna Suurpää, on lähestynyt sosiaaliviraston päällikköä vaatimuksella, että sosiaaliviraston pitkäaikainen työntekija, Harri Eerikäinen (diakoni), tulisi välittömästi erottaa. Ja näinhän siinä sitten on käymässä, kun tuo päällikkö, Leila Palviainen, samaa ajatuspoliisimaailmaa edustava hänkin, on nyt ottanut kovat aseet esiin ja erottamassa Harri Eerikäistä. Eerikäinen on vastavuoroisesti päättänyt tehdä asiasta julkisen. Kyllä tämä DDR:n malli on pelottavaa, mihin suomalaiset ovat joutumassa näiden DEMLAN urkkijoiden kanssa? Pelottavaa, todella pelottavaa!

Helsingin sosiaaliviraston työpäälikkö Harri Eerikäistä vastaan on aloitettu irtisanomisprosessi, koska hän lähetti omasta henkilökohtaisesta sähköpostiosoitteestaan hänelle tulleen huumoriketjukirjeen eteenpäin.

Asialla ovat vähemmistövaltuutettu Johanna Suurpää ja taloudellisen ja sosiaalisen tuen päällikkö Leila Palviainen. Harri Eerikäistä kohtaan aloitettu varoitusmenettely rikkoo Suomen työsuojalakia ja se on hyvä esimerkki siitä, miten Suomi on ajautumassa kohti ajatuksista rankaisevaa valvontayhteiskuntaa.

Harri Eerikäisen kuvaus tapahtumista ja aiheeseen liittyviä skannattuja asiakirjoja:
http://hommaforum.org/index.php?topic=3361.0

Alkuperäinen ketjukirje:
http://reinoblog.blogspot.com/2007/03/ohjeita-suomeen-muuttavalle.html

Lähde:Facebook-ryhmä

Ei kommentteja: