tiistai 28. lokakuuta 2008

Oikeusministeriö aloittaa sensorien koulutuksen Perussuomalaisten vaalivoiton vuoksi!


Eikö millään ole mitään rajaa? Nyt maan ylin oikeusviranomainen, oikeusministeri Tuija Brax (vihr.), aloittaa ministeriönsä johdolla sensuurisodan Perussuomalaisia vastaan. Koulutukseen joutuvat valtuustojen puheenjohtajat, joista oikeusministeriö haluaa sensuurinvartijoita kunnanvaltuustoihin. Siis sananvapaus on uhattuna ja ylimmän oikeusviranomaisen taholta!
Perustuslakiin on kirjattu sananvapaus ja sitä on syytä noudattaa vihreänkin oikeusministerin! Hyvänen aika sentään!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

viherfasismi kukkii jälleen

suklaahirviö kirjoitti...

No ei se kai mikään sensorisysteemi ole. Mutta kai se on selvää ettei noissa valtuustoissa saa lietsoa vihaa tai puhua asiattomia. Perussuomalaisilla on nyt näytön paikka. Jos osaavat olla siististi, niin mitään ongelmia ei tule.

Minua vähän huolestuttaa tämä perussuomalaisten vaalivoitto, mietin että mistä se kertoo. Ja millaista Suomea persut haluavat tehdä. Itse olen aika vasemmalle kallellaan enkä voisi äänestää perussuomalaisia, mutta olen valmis antamaan heille mahdollisuuden.

Mutten usko että he eduskuntavaaleissa pärjäävät. Ja katsokaas vaan miten kävi Tony Halmeen, rinta rottingilla meni eduskuntaan ja miten kävi. Persujen ongelma on se, että heidän riveissään on niin monenlaista hiihtäjää. Joku Soini voi ollakin ihan viksu mutta ne muut..!!!!!

No olkaahan ihmisiksi. ;)