tiistai 4. maaliskuuta 2008

Mies hakattiin ja ryöstettiin kadulla Turussa


Taasen ovat moniosaajat kunnostautuneet Turussa. Varissuolla mies hakattiin tajuttomaksi ja ryöstettiin. Tätä monikulttuurisuutta moku-uskovaiset haluavat aina vaan lisää Suomeenkin. "On niin ihanaa, kun pääsemme eroon lintukoto-maineestamme", huutavat moku-uskovaiset ministerit ja päättäjät kiimassaan. "Työvoimapula, työvoimapula", peesaavat työnantajien edustajat yhtä kiimassaan. "Kun saamme tänne Suomeenkin tarpeeksi halpaa kolmannen luokan roskasakkia, alenevat suomalaistenkin palkat lähes köyhyysrajalle ja meidän optiomme ja osinkomme kasvavat", he supattelevat looseissaan."Globalisaatio, globalisaatio", kiljuu arvopresidenttimme ja soittaa onnellisena uudelle Venäjän sätkynukelle, onnitellakseen tätä. Kukaan ei vain muista sitä tosiasiaa, että kaiken tämän maksaa ja siitä kärsii alkuperäinen suomalainen veronmaksaja, se joka ne rahat sinne pohjattomaan fattaan työllään toimittaa. Toivottavasti alkuperäinen suomalainen muistaisi tämän tulevissa vaaleissa.

Kolme ulkomaalaistaustaista miestä ryösti ja hakkasi tajuttomaksi nuoren miehen Varissuolla Turussa sunnuntain vastaisena yönä.

Pahoinpitelijät hyökkäsivät vuonna 1978 syntyneen turkulaismiehen kimppuun puoli yhden aikaan yöllä Valpuri Innamaan kadulla ja anastivat hakkaamisen yhteydessä miehen lompakon sisältöineen.

Pahoinpitelyn uhri menetti hetkeksi tajuntansa ja hänet vietiin ambulanssilla terveyskeskukseen.

- Tekijöistä yhdellä oli afrotukka ja hiphop- vaatetus, yhdellä valkoinen takki ja yhdellä leukaparta, rikosylikonstaapeli Olli Kaituri Turun poliisista kertoo.

Poliisi pyytää tapauksen silminnäkijöitä ilmoittamaan havaintonsa poliisille numeroon: 07187 46805

Ei kommentteja: