lauantai 22. syyskuuta 2007

Abdullah Risto Tammi ja natsitausta


Islamilaista puoluetta Suomeen puuhaava Abdullah (Risto) Tammi onkin osoittautunut natsipuolueeseen kuuluneeksi. 70-80-luvuilla vaikuttaneen Pekka Siitoimen opetuslapsena tunnettu Tammi on myöskin ollut vaiherikkaan elämänetsintäaikansa varrella myös vapaakirkon saarnamies ja SDP:n, sekä SMP:n rivijäsen. Nyt Suomen Kansan Sinivalkoiset on julkaissut Tammesta lehdistötiedotteen. Kuva ei tietenkään liity juttuun mitenkään, vaan on valittu summamutikassa, silmät kiinni.

TIEDOTUSVÄLINEILLE Turku 21.9.2007

Lehdistötiedote
Julkaisuvapaa heti

ISLAMILAISUUDEN – PUOLUEEN PERUSTAJA
ABDULLAH (RISTO) TAMMEN ”NATSI-TAUSTA” YM.

Saatamme tietoonne, että Abdullah Tammi oli aikoinaan edesmenneen Suomen Natsijohtaja Pekka Siitoimen eräs kiihkeimmistä opetuslapsista.
Tammi toimi aktiivisesti Siitoimen joukoissa 1970 – 1980 luvuilla.
Merkille pantavaa on, että Tammea kuultiin myöskin Siitoimen organisoimassa Kirjapaino Kursiivin rikosoikeudenkäynnissä.

Lisäksi Tammi on toiminut vapaakirkon ”saarnamiehenä” sekä kuulunut myöskin aktiivina mormonikirkkoon.

Tammi ilmoittanut julkisuudessa aikaisemmasta poliittisesta toiminnastaan ainoastaan jäsenyytensä Salon palo –ja pelastuslautakunnassa SDP:n mandaatilla. Tammi oli 1970 – 1980 luvulla lisäksi SMP:n aktiivinen jäsen.
Hän yritti organisoida SMP:ssa ns. ”vallankaappausta” puolueen uskonnollisten jäsenien tuella.

Sinivalkoiset tuomitsevat jyrkästi Islamilaisen puolueen perustamisen Suomen lakien vastaisena. Viranomaisten tulisikin viipymättä ryhtyä jyrkkiin toimiin puoluehankeen lopettamiseksi – jo yksistään julkituodun Abdullah ”Risto” Tammen ”natsimielisyyden” vuoksi!

Suomen Kansan Sinivalkoiset

Olavi Mäenpää, puheenjohtaja,
kaupunginvaltuutettu, yksityisetsivä
Turku, puh. 050 559 01 19

2 kommenttia:

Arvo Suomalainen kirjoitti...

Melkoisen värikäs henkilö,tuo Abdullah. Varmaa on, että kyllästyyhän tuo Tammi noihin ilamilaisiin suuntauksiinkin ja on sen jälkeen suurissa vaikeuksissa. Siitä uskonnosta kun ei niin vaan luovuta.

Anonyymi kirjoitti...

PÖYRISTYTTÄVÄÄ LISÄTIETOA ABDULLAH TAMMESTA!