torstai 30. elokuuta 2007

Miksi suomalaisten pitää tämäkin maksaa?


Mahtisaaren maailmanhalaajajärjestö CMI:n masinoima kokous Irakin, Etelä-Afrikan ja Pohjois-Irlannin rauhanprosesseista järjestetään siis Suomessa perjantaina, salaisesti, salaisessa paikassa ja kustannuksetkin ovat suuri salaisuus. Sen verran sen sijaan tiedetään, että maksajana on Suomen Ulkoministeriö, siis me suomalaiset veronmaksajat, eli Suomen Kansa! Jumalauta, energiaverot, polttoaineverot ym. nousee ja nämä saatanan pässit maksattaa tällaisia hyödyttömiä kokouksia suomalaisilla veronmaksajilla. Että ottaa taas pattiin!!

Seminaarin järjestelyistä vastaavan kriisinhallintajärjestön CMI:n sekä seminaarin rahoittavan Suomen ulkoministeriön piirissä kokouksesta ollaan hyvin vaitonaisia, jo yksin turvallisuus- ja epävarmuustekijöistä johtuen.

Noin 20 hengen irakilaisryhmän tulo Suomeen on viivästynyt kommunikaatiovaikeuksien vuoksi. Perjantaina kaikkien osallistujien kuitenkin uskotaan olevan toistaiseksi salassa pidetyllä kokouspaikalla.

YLE Uutisten Bagdadista saamien tietojen mukaan Helsingin seminaariin osallistuvat radikaalin shiialaisjohtajan Muqtada al-Sadrin edustaja, sunneja edustava merkittävä oppositiopoliitikko Adnan al-Duleimi, shiialaisten suurimman puolueen SCIRI:n ministeritason edustaja Akram al-Hakim sekä Irakin parlamentin ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja Humam Hammoudi. YLE uutiset

Ei kommentteja: