maanantai 30. kesäkuuta 2008

"Ulkomaalaisen oloinen" raiskasi naisen Kirstinmäessä, Espoossa


Minkämaalainen mahtanee olla "ulkomaalaisen oloinen"? Ottaa pattiin nämä punavihermusta-toimittajaplanttujen kiertoilmaisut, sillä varmasti uhri on kertonut epäilynsä raiskaajan etnisestä taustasta. Mutta lehdet ja toimittajat ennakkosensuroivat uutisia, jotta suomalaisille ei jäisi mitään kuvaa raiskaajasta, Jotta maahanmuuttaraiskaajat varmasti saisivat raiskata vaikeuksitta ja häiriöttä mahdollisimman monta suomalaisnaista. Ihmetyttää tämä toimittajien logiikka tässä asiassa, sillä toimittajaharjoittelijat ovat tänäpnä useimmiten nuoria naisia. Heitä ei ilmeisesti kiinnosta, vaikka ikätovereitaan raiskataan ja runnellaan maahanmuuttajien toimesta, kun ne maahanmuuttajat on niin ihquja!

Nainen raiskattiin Kirstinmäessä
30.6.2008 12:18

Nuori nainen raahattiin metsään ja raiskattiin Espoon Kirstinmäessä.

Nainen oli kävelemässä kotiin Suvelan suuntaan lauantain vastaisena yönä, kun tuntematon mies veti naisen mukanaan metsään ja raiskasi tämän. Asiasta kertoo Vartti.fi.

Epäilty on noin 20-30- vuotias ja ulkomaalaisen oloinen. Mies oli tummahiuksinen ja pukeutunut vaaleansinisiin farkkuihin ja vaalenharmaaseen neulepaitaan.

Espoon poliisi kaipaa tapauksesta vihjeitä numeroon 09-5254280.

IL

lauantai 28. kesäkuuta 2008

Oikeuden päätös: Maahanmuuttaja saa hakata alkuperäisen suomalaisen


Oikeus on taas puhunut. Maahanmuuttajat hakkasivat silmittömästi alkuperäisiä suomalaisia, mutta oikeus ei tuominnut näitä kovinkaan kummoiseen, ehdolliseen siis, rangaistukseen, sillä maahanmuuttajaparoilla ei ollut aiempaa rikostaustaa. En tietenkään tunne näitä hakkaajia, mutta jos eivät ole kovinkaan kauan ehtineet asua Suomessa, ei rikostaustaakaan välttämättä ole ehtinyt kertyä. Mutta suomalaisia saa siis nyt hakata oikein oikeuden päätöksellä! Tilanne on mielestäni aivan absurdi, mutta minkäs tavallinen suomalainen asialle voi, kun oikeuden palvelijat ovat näin päättäneet!

Turun Sanomat

Turun Varissuolla kahta miestä pahoinpidelleet 38- ja 41-vuotiaat miehet on tuomittu Turun käräjäoikeudessa törkeästä pahoinpitelystä ja pahoinpitelystä puolentoista vuoden vankeusrangaistukseen. Heidät tuomittiin lisäksi maksamaan uhreille noin 13 500 euron vahingonkorvaukset.

Vankeusrangaistus on ehdollinen, koska syytetyillä ei ollut aiempaa rikostaustaa. Sen ohessa molemmille tuomittiin 40 tuntia yhdyskuntapalvelua.

Toinen uhreista sai korvausta 2 000 euroa kivusta ja särystä ja runsaat 8 000 euroa menetetystä työansiosta. Toiselle uhrille määrättiin 800 euroa kivusta ja särystä.

Uhrit olivat huhtikuussa 2007 viettäneet iltaa ravintolassa, jossa he olivat nyt tuomittujen miesten mukaan esittäneet rasistisia nimityksiä.

Baari-illan jälkeen kahden miehen ja yhden naisen seurue tapasi neljä ulkomaalaistaustaista miestä Littoistentiellä. Juttelun jälkeen joukko kätteli sovinnollisesti, mutta samassa neljä miestä aloitti pahoinpitelyn.

Kahta miehistä ei tavoitettu.

40-vuotias mies sai ruhjeita ja mustelmia kasvoihin ja hänellä todettiin hiusmurtumia kasvojen alueella. Pahoinpitelystä aiheutui pitkäaikaista päänsärkyä ja unettomuutta ja miehen epäiltiin saaneen aivovamman.

Julkaistu 25.6.2008 2:31:44

perjantai 27. kesäkuuta 2008

Tämän minäkin allekirjoitan!


Joku oli avautunut Suomi24-palstalla! Jos olisi jättänyt yhteystietonsa, olisin kysynyt luvan lainaukseen, nyt julkaisen riskillä! Otsikkona on Anteeksipyyntökö suomalaisilta?

Tuntuu, että anteeksipyyntöä vaaditaan ja syyllistämistä käytetään "keppihevosena" rasismikeskustelussa. Syyllistyykö vain valkoiset rasismiin. En itse pyydä sitä anteeksi, että olen valkoinen. En ole tehnyt kenellekään pahaa ihonvärin, uskonnon, etnisyyden jne..perusteella. Minua valkoisena suomalaisena syyllistetään jatkuvasti rasismista, vaikka mm. mustat raiskaavat enemmän valkoisia kuin valkoiset mustia tutkimusten mukaan mm. Usassa. Mitenkä ovat asiat mustien maanosassa Afrikassa tai mm. Somaliassa? siellähän mustien enemmistön takia pitäisi olla ongelmia. Miksei siellä yritetä hillitä syntyvyyttä ja liikakansoittumista? Mikseivät ne alueet ole sitten paratiisin esikartanoita?

Suomen rikostilastoissa maahanmuuttajat ovat suhteessa yliedustettuja verrattuna meihin
kantaväestön asukkaisiin nähden. Rikostilastoja vääristävät erityisesti kaikkein
vieraimmista kulttuureista tulleet maahanmuuttajat. Miksei heille sallitaan rikollinen toiminta piiloittelemalla totuutta Suomessa? Ei ole kenenkään etu jos tilanne jatkuu samalla tavalla.

En käytä alkoholia, huolehdin terveydestäni, olen suorittanut opintoni tehden opintojeni
yhteydessä työtä sekä maksanut veroja. Haluan elää rauhassa Isieni maassa ja elää
kunniallista elämää. Autettakoon kehitysapuna (joita myös minä maksan) mm. Afrikkalaisten
kotimaassa, että sieltä ei tarvitsisi tulla tänne. Se summa jolla täällä tuemme yhtä
henkilöä, niin voimme autta samalla summalla 50 ihmistä kestävän kehityksen tiellä omassa
kotimaassaan, vaikka mm. Afrikassa. En halua ympäristöäni (Suomea) ja kulttuuriamme sotkettavan joidenkin reaalimaailmasta irtautuneiden kuten mm. Astrid Thorsin kaltaisten ihmisten toimesta. Pidän kyseistä ministeriä suomalaisuuden ja Suomen vihollisena.

En pyydä anteeksi sitäkään, että olen joutunut epäsopivan käyttäytymisen kohteeksi ja
kerron siitä. Edellä mainittua käytöstä olen kohdannut mm. Suomessa että ulkomailla valean
ihoni, sinisten silmieni ja vaaleiden hiusteni takia. Kerron myös "kolikon toisen puolen"
mm. vietettyäni aikaa Pariisissa, Lontoossa, New Yorkissa jne.. sain tietää, että on
alueita jonne ei ole kaltaiselleni valkoiselle menemistä, jos haluaa pysyä hengissä. Kysyn
vain milloin aletaan kitkemään mustien rasismia valkoisia kohtaan?

Jos Suomessa kielletään avoin ja rehellinen keskustelu maahanmuuttajista sekä rasismista
(jota esiintyy kaksisuuntaisesti), niin valheellinen ja epärehellinen ilmapiiri synnyttää lisää rasismia sekä katkeruutta meissä tavallisissa kantaväestöön kuuluvissa ihmisissä.
Edellä mainitusta voi olla seurauksena jopa koston kierre. Keskustelun tukahduttaminen ei
palvele ketään pitkällä tähtäimellä kuin ehkä joitakin ulkomaalais- ja rasismiasioilla
populistisesti ratsastavia ja kansaa rasismista syyttäviä politikoita suosion kalastelussa
kuten mm. Päivi Lipponen.

Maahanmuuttopolitiikkaamme kytkeytyy oleelliseti Suomen työllisyystilanten vääristely tai
suoranainen valehtelu, mitä käytetään yltiöpäisen ja surkean maahanmuuttopolitiikan
"keppihevosena". Törketä vääristelyä on todeta, että meillä Suomessa on työvoimapula?
työvoimapulaa esiintyy ainoastaan, joissain siivousalan tapaisissa tehtävissä. Miksei
kerrota myös, että maahanmuuttajat vievät useilta kantasuomalaisilta lapsiperheiltä
kaupungin vuokra-asuntoja Helsingissä?, jossa on paha asuntopula...

En ole rasisti vaan olen realisti. Irtisanoudun rasismista ja vainoamisesta. Haluan,
että Suomessa ei syntyisi etnisiä konflikteja, jotka ovat väistämättä edessäpäin jos
emme saa asioita toteutettua huolellisen harkinnan ja keskustelun tuloksena. Kitkaa on
havaittavissa jo nyt asuntopolitiikassamme tai työvoimapolitiikassamme, mikä on seurasta
vääränlaatuisen maahanmuuttopolitiikan seurauksena. Syytä on kysyä veronmaksajana miksi
kustannamme tai annamme puoli-ilmaiseksi noin 8000 ulkomaalaiselle vuosittain ilmaisen
koulutuksen Suomessa? mainittakoon, että koulutettavat ei sijoitu koulutsta vastaavasti
Suomen työelämään. Kuin muutaman prosentin (4-7%) verran tutkimuksen mukaan. Hirveätä
rahan haaskaamista Suomalaiselta yhteiskunnalta

RMJ:n juhannusjuhlilla terroristien asettama pommi?


Poliisi ei kerro mitään, mutta luotettavista lähteistä on kuulunut, että poliisin terrorisminvastainen yksikkö olisi etsinyt pommia juhannusjuhlien aikaan. Monet terroristijärjestöt ovat uhanneet Suomea pommeilla aiemminkin, mutta epäonnistuneet tehtävässään. Nyt ilmeisesti oltiin hyvin lähellä todellista tapahtumaa, mutta mitään ei taaskaan löytynyt.(ehkä?) Se mikä on ihmeellistä Suomessa, kansalle ei kerrota mitään, vaan asetetaan tietämättömät kansalaiset vaaraan salailulla. Ihmeellistä kerrassaan. Itse en ainakaan aio mennä mihinkään yleisötilaisuuksiin lasteni kanssa, tai itseksenikään.

Poliisi vaikenee RMJ:n pommioperaatiosta

27.06. - 19:42 (Luotu: 15:24)

Porin poliisi on äärimmäisen vaitonainen tiedoista, joiden mukaan Kirjurinluodon Areenan viemäristöstä etsittiin RMJ:n aikana myös räjähdysaineita.

Satakunnan Kansa kertoo omista lähteistään saaneensa selville, että Suomen suurimman juhannusjuhlan aikana Kirjurinluodossa epäiltiin jonkin aikaa todellista pommivaaraa, johon poliisi suhtautui hyvin vakavasti. Lehdellä on luotettava tieto siitä, että poliisi hälytti paikalle pomminpurkuun erikoistuneita ammattisotilaita Porin Prikaatista.

Tapauksesta tiedotusvastuussa oleva Porin poliisi vaikenee lähes täysin. Ylikomisario Reima Lajunen kertoo, että räjähtävää materiaalia ei tutkinnassa löydetty.

Sitä, mitä viemäristöstä tarkalleen on löytynyt, Lajunen ei lähde kommentoimaan. Se on mukaansa tutkinnanjohtajan asian. Tämä palaa töihin kuitenkin vasta ensi viikolla.

Ylikomisario Lajunen kuitenkin korostaa, ettei yleisön turvallisuus ollut missään vaiheessa vaarassa.

- Jos näin olisi ollut, olisimme tiedottaneet ihan eri tavalla.

Pomminetsintäoperaatio tapahtui Areenalla suuren yleisön tietämättä. Tämä johtuu siitä, että räjähteitä etsittiin päälavan takana olevasta osasta viemäristöä.

Backstage-alue on normaalistiskin eristetty suurelta yleisöltä, ja RMJ:n aikana perjantai-iltapäivällä alue suljettiin joksikin aikaa kokonaan.Kulkua valvoivat järjestysmiehet poliisin tiukalla ohjeistuksella. Alue oli myös näkösuojattu mustilla pressuilla. Myöhemmin eristys poistettiin, ja koko backstage-alue avattiin normaaliin käyttöön.

Aamulehti

Miksi kerjäläiset vievät viranomaisia kuin pässiä narussa?


EU-uskovaisten asettama vitsaus maallemme, Romanian romani-, l. mustalaiskerjäläiset, ovat taas aiheuttaneet kustannuksia ja häiriötä, tällä kertaa Hgin Malmilla. Nuo luonnonlapset olivat parkkeeranneet karavaaninsa Malmin poliisilaitoksen eteen, koska heidän turvapaikkahakemuksiaan ei oltu otettu vastaan mielestään säädetyllä tavalla. Ja Suomen vähemmistövaltuutettu peesaa näitä huijareita ja suorastaan yllyttää rikoksiin. Eikö tälle viranomaisten mielivallalle saada mitään tolkkua, tai tällainen viranomainen pois virasta virkavirhesyytösten keralla?

He tulivat ulkomaalaispoliisin yksikköön Malmin poliisilaitokselle yhtenä joukkona kolmen jälkeen. Hakijoiden joukossa on myös paljon lapsia.

- Tämä on pitkästä aikaa suurin joukko, joka hakee turvapaikkaa kerralla, ainakin EU-maasta, sanoo komisario Kaj Wahlman Helsingin ulkomaalaispoliisin vastaanottoyksiköstä.

Erikoisen tilanteesta teki myös se, että romanit olivat käyneet jo keskiviikkona ulkomaalaispoliisin yksikössä.

- Silloin he eivät puhuneet mitään turvapaikasta, vaan ilmoittivat vain haluavansa olla Suomessa ja tarvitsevansa rahaa ja asuntoja.

Yön aikana he olivat ilmeisesti kuulleet jostain, että turvapaikanhakija saa käytännössä kolmen kuukauden ilmaisen majoituksen sekä päivärahan.

- Heillä ei ole ilmeisesti mitään muuta syytä hakea turvapaikkaa kuin toimeentulon puute omassa maassaan, Wahlman sanoo.

Iltalehti kertoi tiistaina, että Romanian ja Bulgarian romanit ovat viime aikoina hakeneet yhä useammin turvapaikkaa Suomesta. Pelkästään Helsingissä heitä on puolensataa.

Toukokuun loppuun mennessä yksikään ei kuitenkaan ollut saanut turvapaikkaa.

"Kaoottinen tilanne"

Turvapaikkaa hakeneet 17 romania aiheuttivat paljon kaaosta Malmin poliisilaitoksen tuntumassa. He ilmestyivät Roban poliisilaitokselle keskiviikkona aamulla.

Sieltä heidät kuljetettiin ulkomaalaispoliisin yksikköön. Ensimmäistä romanien vierailua ulkomaalaispoliisin yksikköön kuvattiin kaoottiseksi.

Romanit leiriytyivät poliisin oven eteen ja metelöivät, kunnes poliisi poisti heidät siitä keskiviikkoiltana yhdeksältä. Uuden yöpaikan romanit löysivät Malmin torilta.

Uudelleen romaanit menivät poliisiasemalla torstai-iltapäivänä, kun ulkona alkoi sataa. Silloin he myös ilmoittivat haluavansa hakea turvapaikkaa. Iltalehti


torstai 19. kesäkuuta 2008

Tuberkuloosia Pikku-Huopalahdessa Helsingissä


Todennäköisesti maahanmuuttajasta peräisin oleva tartunta on sairastuttanut todennäköisesti maahanmuuttajaperäisen lapsen Pikku-Huopalahdessa, Helsingissä. Alueella, joka kuuluu muuten Helsingin uusimpiin lähiöihin, asuu paljon maahanmuuttajaperäisiä perheitä (tietenkin, koska uusi lähiö). On melkolailla varmaa, että sairastunut lapsi kuuluu maahanmuuttajataustaiseen perheeseen, vaikka Ilta-Hyysäri ei sitä viranomaisten vuoksi ilmoitakkaan. Että jo kauan aikaa sitten Suomesta lähes hävitetty tartuntatauti alkaa taas nostaa päätään, kiitos mamu-uskovaisten hyysäripoliitikkojen ja muiden vastaavien maahanmuuttajia haalivien naivien kettutyttöjen! Hyvää Jussia muuten kaikille, meikä lähtee perinteisesti mökille!


Pikku-Huopalahden ala-asteen oppilaalla Helsingissä on todettu tartuttava tuberkuloosi.

Tuberkuloosille altistuneet luokat ja oppilaat on selvitetty, ja heihin on oltu yhteydessä tarvittavien tutkimusten järjestämiseksi. Altistuneita on noin 60. Heille kaikille tehdään lääkärintarkastus.

Tuberkuloositapaus todettiin 10. kesäkuuta. Vielä ei ole selvinnyt, mistä koululainen sai tartunnan.

Lasten tuberkuloosi on Suomessa harvinainen sairaus. Maassamme todetaan vuosittain noin 300 uutta tapausta, mutta suurin osa niistä on yli 60-vuotiailla. Lapsia ja nuoria sairastuu tuberkuloosiin vuosittain alle kymmenen.

Tuberkuloosi tarttuu ihmisestä toiseen ilmateitse. Tartunta voi tapahtua, kun oleskellaan pitkään tai toistuvasti samassa tilassa hengitystietuberkuloosia sairastavan henkilön kanssa.

Tuberkuloosi on yleensä keuhkoissa esiintyvä krooninen sairaus. Sen komplikaatiot saattavat olla nopeasti tappavia. Tuberkuloosi paranee lääkityksellä. Iltasanomat

tiistai 17. kesäkuuta 2008

Ulkomaalaistaustaiset puukottivat Alppipuistossa


Lisää väkivaltaisia maahanmuuttajia, tällä kertaa Alppipuistossa. Poliisi joutui selvittelemään puukotusta ja rähinöintiä maahanmuuttajien ja alkuperäisten suomalaisten välillä maanantai-iltana Helsingissä. Vaikea arvata, keneltä löytyi puukko ja kuka sai puukosta?



Helsingin Alppipuistossa nujakoitiin
maanantai-iltana hieman kello yhdeksän jälkeen. Poliisin mukaan suomalaisista ja
maahanmuuttajataustaisista henkilöistä koostunut ryhmä sai rähinällään aikaan
hälytyksen, jota rauhoittelemaan kutsuttiin poliisi.Nujakassa oli osallisena
kaikkiaan kuusi henkilöä. Heistä neljä kuljetettiin sairaalaan ja poliisin
mukaan yhdellä henkilöllä oli ylävartalossa puukotushaavoja. Kaksi muuta
osallista poliisi otti kiinni tapahtumapaikalla.
STT

Maahanmuuttajat hakkasivat rautaputkilla neljä miestä Kontulassa


Kultamunia munivat hanhet ovat taas kunnostautuneet, tällä kertaa Kontulassa. Mikään ihme se sinällään ei ole, niin paljon näitä kulttuurinrikastuttajia asustaa Kontulassa ja ympäristössä. Jos tätäkin asiaa kysytään Astrid Thorsilta ja Puumalaiselta & Co, vastauksena on vain: "Yksittäistapaus, ei saa yleistää!" Näitä yksittäistapauksia on vaan alkanut tulla yhä tihenevään tahtiin, jotta enää voitaisiin puhua yksittäistapauksista.



Neljä noin 20-vuotiasta miestä pahoinpiteli
metalliputkilla neljää samanikäistä miestä Kontulassa lauantaiyönä.Uhrit olivat
poistuneet Kontulan ostoskeskuksessa sijaitsevasta ravintolasta puoli neljän
aikaan, kun kaksi epäillyistä tuli pyytämään tupakkaa. Ravintolasta tulleet
antoivat miehille tupakkaa. Hetkeä myöhemmin paikalle tuli kaksi muuta miestä,
ja lisävahvistusta saanut porukka alkoi hakata uhreja rautaputkin.Uhrit
selvisivät tapauksesta ilman vakavia vammoja. Yksi heistä kävi Malmin
sairaalassa hoidattamassa saamiaan lieviä vammoja.Osa epäillyistä puhui murtaen
suomea. Tekijät poistuivat tapauksen jälkeen Ostostien ja Kotikonnuntien
suuntaan. Uhrit ovat syntyneet vuosina 1985-1987.
Vartti.fi


maanantai 16. kesäkuuta 2008

Ulkomaalaiset pahoinpitelivät Jyväskylässä


Montakohan kansallisuusvaihtoehtoa on tässäkin tapauksessa, kun tekijöistä ei taaskaan ole enempiä tuntomerkkejä julkaistu, vaikka varmaankin olisi tiedossa? Taitaa olla taas kulttuurinrikastuttajat vauhdissa, ilmeisesti rauhanuskontolaisia? Vai olisiko sittenkin itä-Suomesta kotoisin nämä pahoinpitelijät? Vastausta emme taida taaskaan saada, koska Puumalainen & Co kieltävät tekijöiden lähtömaan julkaisun, puhumattakaan nimistä.

Ulkomaalaiset syyllistyivät neljään pahoinpitelyyn lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Jyväskylässä, kertoo paikallinen poliisi.

Ensimmäisessä tapauksessa vuonna 1977 syntynyt paikkakuntalainen mies ja 1982 syntynyt paikkakuntalainen nainen joutuivat kolmen ulkomaalaisen miehen pahoinpitelemäksi Kauppakadulla kello 2.00.

Suomalaisparin luokse oli tullut neljä ulkomaalaista miestä ja kolme miehistä kaatoi miehen ja potki häntä. Miehelle tuli huuleen vertavuotava haava. Lisäksi yksi miehistä repi naista tukasta ja lyöi tätä avokämmenellä kasvoihin. Miehet olivat iältään noin 16-18-vuotiaita.

Tunti ensimmäisen tapauksen jälkeen vuonna 1990 ja 1978 syntyneet paikkakuntalaiset miehet joutuivat kahden ulkomaalaisen miehen pahoinpitelemiksi niin ikään kaupungin keskustassa. Vanhempaa miestä pahoinpideltiin Asemakadulla Jyväskeskuksen vieressä. Hänet kaadettiin polvilleen maahan ja potkaistiin polvella päähän. Mies sai vammoja oikean silmän alueelle.

Vuonna 1990 syntynyt mies tuli ulos ravintolasta, jolloin kaksi ulkomaalaista miestä hyökkäsi hänen kimppuunsa, kaatoi maahan ja potki uhria. Miehelle tuli poskipäähän vertavuotava haava.

Pahoinpitelyt olivat ilmeisesti saman porukan tekemiä. Tekijöitä ei ole saatu vielä kiinni. Verkkouutiset

torstai 12. kesäkuuta 2008

Näin maahanmuuttoministeri kunnioittaa eduskuntatyötä


Maahanmuutto- ja eurooppaministeri Astrid Thors kunnostautuu muullakin tavoin, kuin haalimalla maahanmuuttajia veronmaksajien kiusaksi. Tämä ahvenanmaalainen turhakeministeri nukkui tänään tärkeällä eduskunnan kyselytunnilla, joka koski vaalirahoitusta. Näin hän kunnioittaa riviedustajia, jotka ilmeisesti hänen mielestään ovat turhia kiusankappaleita. Tämä antanee myös selvän signaalin siitä, kuinka koko ruotsalainen kansanpuolue kunnioittaa maamme eduskuntalaitosta ja suomenkielisiä kansanedustajia.(ja koko suomenkielistä kansanosaa!)

Eduskunnassa järjestetyllä kyselytunnilla tivattiin lähinnä pääministeri Matti Vanhaselta (kesk) tämän ja puolueensa osuutta vaalirahoituksesta nousseeseen kohuun.

Muut ministerit oikeusministeri Tuija Braxia (vihr) ja valtiovarainministeri Jyrki Kataista (kok) lukuunottamatta eivät käyttäneet vastauspuheenvuoroja.

Yksi hiljaisista oli maahanmuutto- ja eurooppaministeri Astrid Thors (r). Viimeisen puolen tunnin aikana Thors nukkui avoimesti omalla istumapaikallaan ministerien korokkeella. Kyselytunti näytettiin suorana lähetyksenä televisiossa sekä Yleisradion nettisivulla.

Hän havahtui vasta hieman ennen kuin tilaisuus päättyi kello 17. Iltalehdykkä

Pääministeri palkittiin vaalilahjuksen ottamisesta?


Helsingin kaupunki on jakanut ansioituneille päättäjille ja ns. kermalle Helsinki-mitaleita toiminnastaan Helsingin hyväksi esimerkillisellä tavalla. Ihmettelen vaan, mistä nurmijärveläinen, maaseutua puffaava pääministerimme on moisen mitalin ansainnut? Tai Nokian toimitusjohtaja Olli-Pekka Kallasvuo? Tai kirjailija Anja Snellman, joka halajaa lisää veronmaksajien kustannuksella eläviä maahanmuuttajia stadiin? Voi hyvänen aika taasen kerran! Onneksi kuitenkin myös kaupungin työntekijöitä palkittiin 30-vuotisesta sodasta:)!

12.06. - 11:58 (Luotu: 11:57)

Pääministeri Matti Vanhanen on saanut kultaisen Helsinki-mitalin tunnustuksena toiminnastaan kaupungin hyväksi.

Helsinki-päivänä 12. 6. jaettavan kultaisen mitalin saivat ansioituneina kansalaisina Nokian toimitusjohtaja Olli-Pekka Kallasvuo, Suomen Pankin entinen pääjohtaja Sirkka Hämäläinen, professori Päivi Setälä, toiminnanjohtaja Jouko Komulainen, arkkitehti Kirsti Sivén, pääkirjoitustoimittaja Keijo Himanen ja kirjailija Anja Snellman.

Kultainen mitali jaettiin myös 511 Helsingin kaupungin työntekijälle 30 vuoden palveluksesta.

STT/Aamulehti

Helsinki

keskiviikko 11. kesäkuuta 2008

Ajatelkaa: 30 vuotta ns."hiljaisena soluna"


Kun käydään keskustelua terrorismiuhista Suomessa, niin tässä olisi yksi hyvä esimerkki Ruotsista. Jos ei ole integroitunut yhteiskuntaan kolmessakymmenessä vuodessa, niin koskahan se mahtaa tapahtua? Vai oliko taas yhteiskunnan vika? Tällaisia hiljaisia ja ei niin hiljaisia soluja on meilläkin ja uusia syntyy joka päivä.

Ruotsin kansalaiselle tuomio terrorioikeudenkäynnissä
11.6.2008 7:19

Marokkolainen tuomioistuin on langettanut 29 ihmiselle tuomiot vapaaehtoisten rekrytoinnista Yhdysvaltain Irakin-joukkojen vastaiseen taisteluun.

Tuomittujen joukossa on 55-vuotias marokkolaistaustainen mies, jolla on Ruotsin kansalaisuus. Ennen paluutaan kotimaahansa hän asui 30 vuotta Ruotsissa.

Tuomittujen katsottiin syyllistyneen muun muassa terrorismiin tähtäävän rikollisryhmän perustamiseen. Puolustusasianajaja aikoo valittaa tuomioista, joiden pituudet vaihtelivat yhdestä kahdeksaan vuoteen.

maanantai 2. kesäkuuta 2008

Tummaihoinen raiskasi alaikäisen Tampereella


Tampereella sitä sattuu ja tapahtuu. Alaikäisen seuraan oli lyöttäynyt "tummaihoinen" mies, joka ilmeisesti oli antanut jotain tyrmäystippoja tytölle. Tyttö oli herännyt vasta aamulla horteestaan ja havainnut tulleensa raiskatuksi. Karattuaan raiskaajaltaan, tyttö teki rikoilmoituksen. Siis haloo nuoret tytöt! Ettekö oikeasti tajua, että nämä ihqut "tummaihoiset" ovat liikkeellä ainoastaan pahat mielessä! Eivät he kutsu teitä kotiinsa/majapaikkaansa/luolaansa pelkästään teelle ja keskustelemaan! Jestas sentään!
Myös kaksi muuta naista raiskattiin, joista toisen raiskaajan tuntomerkit viittaavat myös ulkomaalaiseen kulttuurinrikastuttajaan.

Kolme naista raiskattiin Tampereella, poliisi kaipaa havaintoja

02.06. - 18:04 (Luotu: 11:50)

Ainakin kolme naista joutui raiskaajan uhriksi Tampereella viime viikonlopun aikana.

Alaikäinen nuori nainen raiskattiin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Tampereen keskustassa yksityisasunnossa lähellä Takon tehdasta. Kun uhri heräsi aamulla ja huomasi tulleensa raiskatuksi, hän pakeni asunnosta.

Hän oli ajautunut yön aikana tummaihoisen, murtaen suomea puhuvan noin 30-40-vuotiaan miehen seuraan. Naisella ei ole selkeää kuvaa illan tapahtumista, mutta Laukontorin ja Alarannan seudulla liikkuneet ovat saattaneet kiinnittää huomiota hänen käytökseensä.

Noin 30-vuotias nainen raiskattiin sunnuntaina Tampereen Tesomalla Tesoman valtatie 26:n kohdalla nurmialueella noin kello 16 aikaan. Uhrin mukaan teko tapahtui lähellä tietä, joten joku on saattanut nähdä sen. Tekoon syylliseksi epäilty on noin 50-vuotias, olemukseltaan siisti, lyhythiuksinen mies. Hänellä oli yllä punainen teepaita, tummat sortsit ja mukana tumma pyöräilykypärä.

Kolmas raiskaus tehtiin Tampereen keskustassa Ristikadulla porraskäytävässä sunnuntaina juuri ennen puolta yötä. Kun uhri lähti kotiin Satakunnan kadulla sijaitsevasta pubista, hän huomasi tumman noin 180-190 senttiä pitkän miehen seuraavan häntä.

Mies pääsi teräaseella uhaten porraskäytävään ja pakotti uhrin seksuaaliseen kanssakäymiseen. Mies pakeni paikalta, kun teko keskeytyi häiriön takia. Miehen pako on saattanut herättää ohikulkijoiden huomion.

Miehellä oli yllään tummat farmarit ja tumma teepaita. Hänen oli parransänki ja siististi leikatut hiukset.

Poliisi toivoo silminnäkijä raiskauksista poliisin numeroon 07187 40131.

Aamulehti